Cum să faci cumpărături fără cash sau card

money-troubles
money-troubles

De la un jocuri la îmbrăcăminte, metoda de plată este una avantajoasă. În lipsa cardului sau a banilor cash, printr-un SMS oricine își poate plăti bunul cumpărat. 

"Plata prin SMS nu este doar rapidă, ci şi simplă. Practic, plătind prin SMS, utilizatorul nu este nevoit să stea la cozi. De asemenea, acesta nu trebuie nici să îşi facă griji, deoarece SMS-ul este una dintre cele mai sigure metode de plată. În plus, dacă este aleasă plata prin mesaje de pe telefonul mobil, utilizatorul scapă de stresul de a nu putea cumpăra ceea ce îşi doreşte într-un anumit moment fiindcă nu are bani cash la el", a declarat pentru Antonio Eram, preşedintele Netopia, compania ce deţine procesatorul MobilePay, potrivit economica.net.

Valoarea medie a unei tranzacţii prin SMS a fost , anul trecut, de circa 7,4 euro.

"Piaţa de profil a crescut peste estimările iniţiale la finele anului trecut. Astfel, dacă în primul semestru din 2012 estimam că piaţa va avea o valoare de 3,4 milioane de euro, realizată de circa 470.000 de tranzacţii prin mesaje, la final de an aceasta a ajuns la 3,7 milioane de euro şi 500.000 de tranzacţii", a mai spus Eram.

Cele mai frecvente achiziţii prin SMS se fac pentru jocurile online, licenţe software, acces la diverse servicii de pe internet sau produse.

Totusi bugetul de plăti prin SMS este limitat de operatori. Astfel clienţii Oranfe România pot face o plată de 20 de euro pe SMS şi un cuantum de 50 de euro în ultimele 30 de zile pe număr de telefon, potrivit economica. Clienţii Vodafone pot face o plată de 20 de euro pe SMS şi un cuantum de 50 de euro în ultimele 30 de zile pe număr de telefon. Clienţii Cosmote pot face o plată de 10 de euro pe SMS şi un cuantum de 20 de euro în ultimele 30 de zile pe număr de telefon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel