CUM prepari un OU POȘAT. Metoda cu care nu dai greș

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Dacă vrei să faci un ou poșat, trebuie să urmezi această metodă. Nu vei da greș.

Pune apa la fiert într-un vas de 1,5 litri umplut pe 3/4 cu apă. Adaugă 2 linguri cu oţet în apă. Oţetul are rolul de a împiedica albuşul să se separe de gălbenuş, scrie retetepractice.ro.

Lasă apa să fiarbă până atinge punctul de fierbere, adică atunci când face bule mici. Nu o lăsa să clocotească. Sparge oul şi dă-i drumul în apă fierbinte.

Lasă-l să fiarbă patru minute, fără să-l atingi. Dacă se lipeşte de fundul vasului în care fierbe, e cazul să-l mişti. Scoate apoi oul şi serveşte-l.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy