Cum preferi friptura? În sânge sau bine făcută? Vezi cât timp trebuie să o prepari

Pui carnea pe grătar, dar nu știi cât timp să o lași la prăjit pentru a fi perfectă pentru gustul tău? 

Dacă te-ai întrebat vreodată cât trebuie să ții friptura pe grătar pentru a ieși așa cum ți-o dorești, iată răspunsul dat de specialiștii în bucătărie. 

Se recomandă maximum șapte minute, pe fiecare parte, pentru carnea ”bine făcută” și minimum două minute, pe fiecare parte, pentru friptura ”rare”, mai ”în sânge”, cum se spune. 

Voi cum preferați să fie friptura?

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Tu cum o preferi? ???? #GastroNomNom #steak #mediumrare #welldone #foodporn #foodie #foodblogger #instafood #seared #juicy #delicious #hotpan

O postare distribuită de GastroNomNom ???? (@gastro_nom_nom) peMai 19, 2020 la 8:25 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel