Cum încearcă POLAROID să se reinventeze

Polaroid lucrează la un proiect care ne va schimba experiența fotografiei printr-o nouă cameră foto cu funcții sociale, ce va aduce materializa fenomenul Instagram

Socialmatic a anunţat conceptul la finalul anului 2012 : un aparat foto integrat cu Instagram, care să amintească de filmele Polaroid de pe vremuri. Deloc surprinzător, în martie anul acesta, compania a anunţat că s-a aliat cu Polaroid, un nume în derivă în lumea tehnologiei, iar din 2014 vor aduce pe piaţă această cameră foto. Vorbim de o cameră foto inteligentă, cu acces la internet şi construită în jurul platformei Android. Camera foto a fost prezentată detaliat pe pagina de Facebook a Socialmatic şi va avea un preţ recomandat de 300 de dolari, venind în două culori: alb şi negru. Va avea un senzor de 14 megapixeli, iar camera frontală va avea 2 megapixeli. De asemenea, va fi dotată şi cu bliţ. Pe spatele camerei cu formă ciudată va fi un ecran touchscreen de 4,3 inci. Polaroid Socialmatic va fi construită luând forma unei poze Polaroid vechi.

Ce are atât de special camera? Va avea GPS, Bluetooth şi Wi-Fi, filtre predefinite, capacitatea de a printa pozele şi 4 GB capacitate de stocare. Astfel, pozele vor putea fi urcate rapid pe reţelele sociale cu ajutorul filtrelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel