Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum faci frișcă din smântână. Metoda clasică pentru gospodine

Dacă vrei să renunți la frișca vegetală din comerț, poți folosi rețeta clasică, cea cu smânână. Iată cum se procedează. 

Alege frişca de gătit cu un procent cât mai mare de grăsime (minim 30% grăsime), care trebuie ţinută câteva ore la frigider. Recipientul în care baţi smântâna şi paletele mixerului trebuie introduse în congelator cu minim 30 de minute înainte de a începe să găteşti, potrivit retetepractice.ro

Frişca este gata când rămâne pe palete, atunci când ridici mixerul din bol. Dacă urmează să aşezi frişca pe un blat sau pe o tartă, respectivul blat trebuie să fie răcit pentru 1-2 ore la frigider. Altfel, frişca se va tăia.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.22
YesMy