Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum faci cele mai pufoase găluște pentru supă. Secretul gospodinelor, DEZVĂLUIT: Le “sperii”

Supa cu găluște se numără printre preferatele românilor. Dacă vrei să-ți iasă mereu pufoase și să nu se dezintegreze în supă, iată ce trebuie să faci. 

Atunci când sunt puse la fiert, în supă, găluştele trebuie „speriate“. 

Ingrediente găluşte

• 3 ouă

• 1/2 cană griş

• 1 lingură ulei

• 1 praf de sare

Mod de preparare

Într-un castron, pune ouăle cu uleiul şi puţină sare. Bate-le constant, adăugând treptat şi grişul, până la omogenizare.Lasă compoziţia 2-3 minute, pentru ca grişul să absoarbă lichidul.

Cu ajutorul unei linguriţe, formează mici găluşte, pe care le pui în supa care clocoteşte. După ce ai terminat de format toate găluştele, toarnă în supa clocotită o cană cu apă rece, care va “speria“ găluştele.

Secretul constă în scăderea temperaturii lichidului care va face ca găluştele să fie supuse unui proces termic gradual, care le va permite să fiarbă complet şi să absoarbă lichidul, devenind astfel pufoase, potrivit Click

Acoperă apoi vasul cu un capac şi lasă-le să fiarbă la foc potrivit aproximativ un sfert de oră. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy