Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum faci cei mai CROCANȚI CARTOFI prăjiți. Secretul care-ți va asigura succesul!

Cine poate refuza o porție de cartofi prăjiți? Foarte puțini, probabil. Așadar, dacă ți-e pofta de o porție crocantă, iată ce ai de făcut. Există un secret.

Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i după gustul tău. Lasă cartofii minim o oră în apă rece, la înmuiat. Această etapă elimină o parte din amidon. Cu cât mai puţin amidon rămâne în cartofi, cu atât vor fi mai crocanţi, potrivit retetepractice.ro. Usucă-i foarte bine între şervete de hârtie şi pune uleiul la încins la foc mediu.

Prăjeşte-i în mai multe multe serii, cca 6-7 minute la foc mediu, până devin foarte puţin aurii. Scoate-i pe şervete de hârtie absorbante, apoi continuă cu următoarele serii. După ce ai terminat cu toţi, dă focul mare şi încinge uleiul mai tare. Prăjeşte din nou cartofii în serii, câte 1-2 minute, până când se rumenesc uniform. Scoate-i, săreaza-i şi serveşte-i imediat.

Vezi și: Salată orientală de vară. Se prepară imediat, iar gustul este minunat

Cum faci cele mai PUFOASE ȘNIȚELE. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este atât de simplă!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy