Cultură de cannabis, indisponibilizată de polițiști. Șase persoane cercetate

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Șase persoane, bănuite de trafic și deținere de droguri, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizată și procurorii D.I.I.C.O.T. din Mehedinți.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliare și 47 mandate de aducere, în județele Mehedinți și Dolj, într-un dosar de trafic și deținere de droguri de risc.

”În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 165 de grame de cannabis, 110 grame substanțe psihoactive și o cultură de cannabis formată din 5 plante. De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 30.000 de țigarete, de diferite mărci, ce nu prezentau timbru fiscal, un cântar electronic, 7 telefoane mobile, un laptop, carduri de memorie și carduri bancare”, se arată într-un comunicat de presă. 

Șase persoane audiate 

Astăzi, 1 octombrie, șase persoane urmează să fie prezentate magistraților Tribunalului Drobeta Turnu Severin, cu propunere legală. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți. S-a beneficiat și de suportul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel