Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la şefia PMP

Potrivit proverbului "pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești" se potrivește ca o mănușă liderului PMP, Elena Udrea. 

Vicepreşedintele PMP Cristian Preda a declarat, marţi, că în şedinţa Consiliului Naţional a cerut demiterea Elenei Udrea din funcţia de preşedinte al partidului, considerând că prin acţiunea acesteia candidatul PMP la prezidenţiale Cristian Diaconescu "a dispărut din scenă".

Citește și: Elena Udrea în cursa prezidențială, o eroare fatală, spune Cristian Preda

"Am cerut demiterea Elenei Udrea, pentru că am stabilit un candidat, Diaconescu, şi prin acţiunea Eeleni Udrea acest candidat a dispărut din scenă şi am zis că e o problemă. Eu am fost singurul care a considerat că trebuie să fie demisă, ceilalţi au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniţă şi să o pună şi prezidenţiabil, iarăşi am fost împotriva acestei candidaturi", a explicat Cristian Preda.

Citește și: Cine mai dă cu piatra în Elena Udrea?

Cristian Preda a arătat că Mişcarea Populară se află acum în situaţia de a avea doi candidaţi, Cristian Diaconescu şi Elena Udrea, şi "nimeni nu înţelege nimic din această desfăşurare de forţe".

"Mi se pare că e o greşeală gravă ca în termen de o săptămână să distrugi o candidatură care era deja finisată, era aranjată, s-au strâns semnături şi în plus s-a produs şi o nefericită ruptură între PMP şi Fundaţia Mişcarea Populară, astfel încât acum suntem în situaţia în care Mişcarea Populară are doi candidaţi, Diaconescu şi Udrea", a adăugat Preda.

Citește și: Traian Băsescu, obligat să îl susțină pe Cristian Diaconescu în lupta cu Elena Udrea pentru Palatul Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel