Cristian Popescu-Piedone a inaugurat noua Piaţă Berceni Olteniţei

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a inaugurat, joi, noua Piaţă Berceni Olteniţei, care deserveşte o zonă cu aproximativ 35.000 de locuitori.

Piaţa este administrată de o societate comercială, în baza contractului de asociere în participaţiune, aprobat de Consiliul Local Sector 4 prin hotărârea cu nr. 20/1999. Investiţia, însumând 870.000 de euro fără TVA, este privată şi a presupus schimbarea în totalitate atât a arhitecturii, cât şi a faţadei pieţei. Lucrările de modernizare au demarat în luna februarie şi au fost finalizate la 1 iunie.

„Piaţa actuală Berceni este în asociere cu Direcţia Administraţiei Pieţelor sector 4 din 1999. Timp de zece ani nimeni nu a făcut absolut nimic în această piaţă, deşi capitalul majoritar este privat. La venirea mea la Primăria sectorului 4, am discutat cu toţi aceşti administratori ai pieţelor private şi i-am rugat să intervină ca să ţină pasul cu acele pieţe administrate direct de Administraţia Pieţelor sector 4, pentru modernizarea lor. Oamenii au înţeles. Pot să vă spun că marea majoritate a administratorilor au înţeles şi astăzi piaţa arată cum arată, în condiţii civilizate“, a declarat edilul sectorului 4.

El a precizat că lunar „Administraţia Pieţelor încasează din chiria acestui contract“ privind Piaţa Berceni Olteniţei minimum 3.800 de euro.

Traian Hojda, administratorul pieţei inaugurate joi, a precizat că noua piaţă are 180 de tarabe, dintre care 80% sunt pentru producătorii particulari şi 20% pentru societăţi.

Avem 67 de magazine pentru societăţile comerciale. Piaţa are o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi, a fost modernizată şi am cheltuit 870.000 de euro fără TVA. Piaţa este asigurată, 24 de ore din 24, cu 20 de camere video", a declarat Traian Hojda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel