UPDATE: Toți cei trei suspecți sunt audiați / Criminalul din Sectorul 4. Doi dintre cei trei suspecți, audiați

Doi dintre cei trei suspecți în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei au fost reținuți de polițiști și sunt audiați.

UPDATE: A fost găsit și cel de-al treilea suspect. Toți cei trei bărbați suspectați în cazul crimei din Sectorul 4 sunt audiați.

Doi dintre cei trei suspecţi căutaţi în aceste caz de omor au fost depistaţi şi conduşi în fața procurorilor pentru audieri, potrivit Antena 3. Bărbaţii au fost duşi la Serviciul Omoruri. Crima s-ar fi petrecut seara trecută, când, aproape de miezul nopţii, a fost sesizat prin apel la 112 că bărbatul de 64 de ani a fost găsit decedat cu mai multe leziuni în zona capului.

Bărbatul intrase în posesia acelei locuinţe, pe care ulterior a închiriat-o presupuşilor criminali, prin intermediul concubinei sale. Ea a fost prima proprietară a imobilului. Aceasta a dispărut în urmă cu trei ani, fără urmă, şi de atunci rămăsese posesor al locuinţei. De atunci a închiriat-o mai multor persoane.

Ar fi vorba, potrivit unor surse citate de Antena 3, de trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 20 şi puţin de ani, din Bacău, care se aflau în chirie în casa acestui bărbat care a fost găsit mort. De la un conflict privind o sumă de bani, achitarea chiriei ar fi pornit cearta care a degenerat într-o bătaie şi ulterior a murit bărbatul de 64 de ani.

Al treilea suspect încă este căutat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel