Criminal surprins în timp ce căra într-o geantă un cadavru dezmembrat, în Marea Britanie

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Michael Gaida de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Michael Gaida de la Pixabay

Un ucigaș de 24 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce cară într-o geantă sport cadavrul dezmembrat al victimei sale. 

Poliția din Marea Britanie a făcut publice imagini cu ucigașul unei femei. Azam Mangori, în vârstă de 24 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce căra într-o geantă sport cadavrul dezmembrat al victimei sale. Ulterior, el a aruncat rămășițele la gunoi și într-o pădure, scrie Daily Star

Un tribunal din Exeter l-a găsit pe Azam Mangori vinovat în cazul cu pricina, după un proces de cinci săptămâni. 

Imaginile au fost anexate la dosar.

Fapta a avut loc în septembrie 2020. Atunci, Azam Mangori a abordat-o pe Lorraine Cox în timp ce ea se îndrepta spre casă și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conform celor susținute de Mangori, a dus-o la el acasă, au intreținut relații intime, au consumat substanțe interzise și au băut alcool. 

Anchetatorii susțin că Azam Mangori a ucis-o pe Lorraine Cox prin sufocare și, pentru a-și ascunda fapta, a postat pe conturile ei de social media și a trimis apropiaților mesaje prin care, dându-se drept victimă, anunța că s-a mutat în Plymouth. 

Varianta lui Azam Mangori 

El a declarat că tânăra s-a prăbușit brusc și a murit. Apoi, mai susținea el, a încercat să o resusciteze, dar pentru că nu a reușit, a intrat în panică. 

Cadavrul tinerei a fost ținut în casa lui Mangori timp de o săptămână. În cele din urmă, a tranșat-o și a aruncat rămășițele la coșurile de gunoi din spatele locuinței sale și într-o pădure. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel