Crimă Onești. Cum arăta apartamentul lui Gheorghe Moroșan. Fiica, acuzații grave

Fiica lui Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care a luat ostatici doi muncitori pe care, ulterior, i-a ucis, a oferit mai multe imagini din apartamentul în care a avut loc tragedia.

Imaginile sunt făcute în 2012, la doi ani după acea executare pe care familia o contestă. Aceştia susţin că nu şi-au putut lua niciodată bunurile din casă, că toate obiectele, bani - peste 16.000 de euro - aur, bunuri de valoare toate ar fi fost sustrase de către cei care au făcut executarea în 2010, potrivit informațiilor difuzate de Cătălina Porumbel, în emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

Familia susţine că, în 2010, au fost executaţi fără niciun act, că executarea s-a făcut ilegal. În 2012, oamenii susţin că au trecut prin spatele blocului şi şi-au văzut canapeaua aruncată la gunoi. A fost momentul în care ei au făcut fotografii pentru a depune plângeri mai departe.

Au aflat când treceau prin spatele blocului că se lucrează în apartament și au făcut acele fotografii afară şi apoi au urcat şi au pozat cât au putut fiecare cameră pentru a demonstra că au fost furaţi.

Aceştia au depus plângeri pentru ceea ce li s-a întâmplat în 2010: pentru că au fost executaţi ilegal şi pentru faptul că cei care au făcut executarea le-au furat tot din casă. Fiica lui Gheorghe Moroşan a declarat că au rămas inclusiv fără certificatele de naştere şi de căsătorie, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel