Crimă din gelozie, la Fieni: Tânără de 16 ani, înjunghiată mortal de fostul iubit

Destinul unei tinere de numai 16 ani din Fieni, județul Dâmbovița, a fost năruit într-un mod sfâșietor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ea fiind înjunghiată mortal chiar în fața casei de către un tânăr de 23 de ani care i-a fost până nu demult iubit. 

Tânăra, elevă la liceul sportiv din Târgoviște, trăia acum o frumoasă poveste de iubire alături de un băiat, după ce în vara trecută pusese capăt relației de doi ani și opt luni pe care o avusese cu tânărul care este principalul suspect al crimei, relatează stirileprotv.ro.

În noaptea care a trecut, actualul iubit o lăsase la doar câțiva metri de casă, după ce au fost în oraș.

Atunci, a apărut lângă ea fostul iubit. Orbit de gelozie, băiatul a atacat-o. Adolescenta a încercat, îngrozită fiind, să scape din mâinile tânărului, strigând după ajutor, însă după doar câteva clipe, părinții și-au găsit copila prăbușită în fața casei. 

Disperați, au sunat la 112, și au sperat, până în ultima secundă, că fata lor va învinge moartea.

Ambulanța sosită a transportat victima la spitalul din Pucioasa, unde medicii s-au luptat să-i salveze viața. Din păcate, nici rugile părinților, nici intervențiile medicilor nu au făcut minuni.

"Multiple plăgi înjunghiate, cea mai gravă la gât. S-a încercat resuscitarea, fără rezultat", a declarat Loredana Budoiu, asistent medical Ambulanța Fieni.

Între timp, la locul crimei au ajuns polițiști și criminaliști. L-au găsit acolo și pe principalul suspect - fostul iubit, care acum trebuie să dea explicațții în fața anchetatorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel