Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cremă de zahăr ars. Desertul copilăriei cu gust de neînlocuit!

Crema de zahăr ars este unul dintre deserturile preferate ale copilăriei. Este absolut delicioasă! Iată cum se prepară.

Ingrediente 

 - 8 ouă

- 200 g zahăr

- 1 l lapte,

- 150 g zahăr tos pentru caramel

- 1 zahăr vanilat

Cum se prepară 

 

Cremă de zahăr ars. Cremă de zahăr ars, rețetă. Desertul de care nu te mai saturi. Într-o cratiţă de 2 litri se caramelizează zahărul. După ce s-a format spumă la suprafaţă, cratiţa se ia de pe foc. Se înclină în aşa fel încât să rămână pe marginile sale, pană la jumătate, zahărul ars topit. Se lasă să se răcească.

Cremă de zahăr ars. Cremă de zahăr ars, rețetă. Desertul de care nu te mai saturi. Ouăle întregi se freacă cu zahărul şi cel vanilat timp de 1-2 minute. Apoi se diluează cu laptele rece adăugat treptat amestecând tot timpul.

Cremă de zahăr ars. Cremă de zahăr ars, rețetă. Desertul de care nu te mai saturi. Compoziţia se pune în cratiţă și apoi se introduce în cuptorul bine încălzit, aşezate într-o tavă cu apă rece. Se ţine în cuptor 50-60 min fără ca apa din cratiţă să fiarbă. Crema se serveşte rece.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy