Cozmin Gușă după închiderea Realitatea TV. Acuză statul paralel de suprimare

Scutaru Cristina / 30 oct 2019 / 16:49 Salveaza PDF Comentarii
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES

Cozmin Gușă dă cărțile pe față după închiderea postului Realitatea TV.

Cozmin Gușă va răspunde, începând cu ora 17:00, întrebărilor vizavi de închiderea Realitatea TV. DC News transmite declarațiile, în format LIVE TEXT, pe DC News:

- Am vazut toata agitatia de tip emotional a colegilor mei.

- Daca este sa va vorbesc despre Realitatea TV... nu e o simpla institutie media, e o stare de spirit. Sunt 18 ani in care televiziunea si-a derulat activitatea.

- Este prima televiziune de stiri din Romania.

- In 2001 eram un tanar imberb în politică. M-a vizitat Prigoană care nu știa daca poate face o activitate independentă de știri in Romania. A venit cu speranta ca partidul care era la putere i-ar permite lui, adica PSD, fara sa aiba probleme de existenta, sa faca o activitate de televiziune independenta. Prigoana era membru PNL in acel moment! L-am asigurat ca poate face acest lucru. Am discutat despre numele televiziunii si i-am zis ca vreau sa existe si in Romania un fel de CNN, cum de altfel a devenit.

- Este o televiziune care a reprezentat interesul cetateanului.

- Realitatea TV a fost o obsesie pentru politicienii aflati la putere, dar si o obsesie pentru statul paralel.

- Este televiziunea care in 2004, in plin proces de consolidare a puterii PSD, a preferat sa fie obiectiva si i-a dat un sprijin si lui Basescu, cu mine sef de campanie castigand alegerile. Este televiziunea care i-a dat posibilitatea lui Geoana, in 2009, sa apara si sa discute la TV. Realitatea TV este televiziune care l-a susținut pe Iohannis în 2014. Nu eu, ci televiziunea!

- Realitatea TV a formalizat, după Colectiv, un demers public in care le solicitam autoritatilor sa duca de urgenta bolnavii arsi in afara tarii.

- Coldea, Maior și toți cei aflați la butoane au avut obsesia de a pune bocancul pe grumazul televiziunii noastre. Au încercat totul, chiar au infiltrat diverși indivizi pe mai toate nivelurile de structură, pentru a fi siguri că anumite lucruri nu vor apărea pe post.

 

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, se va închide miercuri seară, odată cu expirarea licenței audiovizuale, șefii postului spun că o parte dintre programe vor putea să fie urmărite pe noul post, Realitatea Plus.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27