Cove și Andreea Marin, din nou împreună

Echipa "Surprize, surprize" s-a reunit. Andreea Marin a prezentat joi seară, Gala Atipic Beauty, o prezentare de modă în scaun cu rotile. Cove, fostul asistent al vedetei, la emisiunea de la TVR, a participat și el la eveniment, dar în calitate de invitat și cel mai mare susținător al Andreei.

"Doamna Andreea!!! A fost o seară frumoasă petrecută împreună la Gala Atipic Beauty. Felicitări, Andreea!", a scris Cove în dreptul unei imagini postate pe pagina sa de Facebook.

Marea revedere dintre cei doi foști colegi i-a bucurat pe fani și le-a trezit amintiri frumoase. "Oameni frumoși și speciali sufletului meu, ce au schimbat în bine, drumul meu în viață. Vă multumesc că ați fost la locul și momentul potrivit pentru mine. Cu multă admirație și respect vă port în inimă!/ Poză de colecție! Mi-am adus aminte de frumoasa emisiune prezentată de cei doi profesioniști./ Două persoane cu inimă mare. N-am să uit niciodată serile de sâmbătă pline de emoții.", sunt doar câteva dintre mesajele adăugate de fani în dreptul fotografiei cu cei doi. 

Andreea Marin și Gabriel Coveșeanu au prezentat împreună emisiunea "Surprize, Surprize", încă de la începutul anilor 2000 și până în 2008, când emisiunea a fost scoasă din grilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel