Cosette Chichirău, filmare Parlament. Bogdan Chirieac: Cui folosește

Cosette Chichirău este jurnalistă între deputați. Parlamentara USR umblă cu telefonul în mână, face live-uri care durează câteva ore și ia interviuri în Legislativ. 

”Clar, electoratului USR. Eu cred că USR-ul a scăzut spre 5%, poate chiar sub, prin eliminarea lui Nicușor Dan, fiindcă așa cum este partidul acesta, el era legat în jurul liderului său, Nicușor Dan, care a și obținut la București un scor foarte important, dar, după ce au făcut în Parlament să știți că electoratul lor s-a reactivat. Dacă Marius Pieleanu măsoară USR-ul peste două săptămâni, are 10%.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

Cosette Chichirău a fost implicată în multiple scandaluri cu parlamentarii Puterii în ultimele săptămâni. Ea se poziționează ca victimă în Parlament, după ce irită colegii din Legislativ punându-le telefonul în față, făcând acuzații grave și, practic, hărțuindu-i. Deputata USR s-a remarcat, de când Legile Justiției au ajuns în plenul Camere Deputaților, nu doar prin aceste gesturi și ci prin lipsa de minimă informare cu privire la articolele de lege pe care le critică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel