Constantin Toma, milionar din Top Forbes: Îmi vine să urlu când aud acest lucru

Constantin Toma, proprietarul grupului Romet, candidează pentru fotoliul de primar al oraşului Buzău. Întreprinzătorul, cu o avere estimată la peste 40 de milioane de euro, intrat în Top Forbes în 2011, s-a avântat în cursa pentru alegerile 2016. Buzoienii speră că dacă Toma va ajunge primar, oamenii vor avea locuri de muncă și nu vor mai fi nevoiți să plece din județul lor pentru un trai mai bun. În acest sens, Constantin Toma a făcut o serie de afirmații importante în cadrul unui interviu.

Social-democratul a fost întrebat ce poate să facă un om de 40 de ani în Buzău dacă rămâne fără loc de muncă. "Problemele sunt dramatice pentru că un loc de muncă este sfânt. Eroii mei sunt cei care creează locuri de muncă! Deci trebuie să facem în Buzău mediul necesar pentru ca oamenii să găsească locuri de muncă. Este foarte important să reindustrializăm Buzăul pentru că s-au pierdut foarte multe locuri de muncă. Trebuie să facem ceva ca să meargă economia în acest oraș. Și o să meargă", a spus Constantin Toma.

"Când aud expresia: afaceristul Constantin Toma îmi vine să urlu. Nu sunt afacerist. Sunt om de afaceri, industriaș, om care a creat locuri de muncă, un om care își plătește salariații la timp. Afaceriștii sunt cei care învârt pământuri, iau dintr-o parte și vând în altă parte și alte chestii pe care eu nu știu să le fac", a adăugat social-democratul.

"Mă simt între 30 și 35 de ani ca energie, putere de muncă, entuziasm și tenacitate, dar sunt singurul candidat care am experiența de a lucra cu mii de oameni și de a rezolva problemele buzoienilor", a mai spus Constantin Toma într-o emisiune la un post de televiziune local.

VEZI ȘI: Constantin Toma, milionar din Top Forbes, la Primăria Buzău. De ce spun tinerii că îl votează-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel