Consiliul Concurenței investighează PRO TV

Consiliul Concurenței a anunțat că a declanșat o investigație privind posibila încălcare a legii de către PRO TV.

Investigația are ca obiect un posibil abuz al PRO TV și a fost declanșată în urma unei plângeri, însă Consiliul Concurenței nu a precizat cine a depus respectiva plângere.

Iată comunicatul prin care Consiliul Concurenței anunță investigarea PRO TV:

"Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind posibila încălcare a regulilor de concurenţă naţionale şi comunitare de către SC Pro TV SA. Investigaţia are ca obiect un posibil abuz de poziţie dominantă al SC Pro TV SA, manifestat prin modul prin care îşi comercializează canalele de televiziune începând cu luna iulie 2013, mai precis de la data emiterii Ofertei Generale a Pro TV pentru retransmiterea serviciilor de programe audiovizuale şi radio.

Investigaţia a fost declanşată ca urmare a unei plângeri. În cadrul investigaţiei declanşate Consiliul Concurenţei a efectuat o inspecţie inopinată la sediul SC Pro TV SA. Documentele ridicate în cadrul acestei inspecţii se află în analiza autorităţii române de concurenţă, în cadrul procedurilor specifice investigaţiei.

Inspecţiile inopinate reprezintă o etapă preliminară în cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurenţial. Efectuarea acestor inspecţii nu reprezintă o antepronunţare a Consiliului Concurenţei nici în ceea ce priveşte vinovăţia întreprinderii investigate şi nici în ceea ce priveşte rezultatul final al investigaţiei declanşate".

Citește și: Consiliul Concurenței, amenzi de 3,2 milioane de euro pentru 11 agenții de publicitate. Reacția UAPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel