Congres PSD. Dăncilă, considerată favorită la funcţia de preşedinte al partidului

Gabriel Zetea
Gabriel Zetea

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a afirmat vineri să fiecare membru al organizaţiei va vota la congres 'după cum crede', punctând că este convins că Viorica Dăncilă va câştiga funcţia de preşedinte al partidului. 

'Nu avem un mandat, chiar am avut în ultimele două săptămâni întâlniri în cadrul organizaţiei judeţene, am stabilit că fiecare va vota după cum crede, analizând prestaţia fiecărui candidat, munca pe care a depus-o de-a lungul timpului în cadrul partidului. Că e competiţie în cadrul PSD, e un lucru cu care ar trebui să ne mândrim, nu ar trebui să ne fie frică până la urmă de competiţie, unii împotriva celorlalţi, dar până la urmă împreună pentru mai binele partidului', a declarat Gabriel Zetea, la sediul PSD.

El s-a declarat convins că Viorica Dăncilă va câştiga funcţia de preşedinte al PSD.

'Există o logică pe care membrii PSD o au (...), doamna Dăncilă este primul ministru al României şi ca atare porneşte de departe cu prima şansă în competiţia cu oricine s-ar înscrie astăzi împotriva ei într-o asemenea competiţie în cadrul Congresului PSD. Eu sunt convins că doamna Dăncilă va câştiga această competiţie', a punctat Zetea.

Liderul PSD, convins că premierul va fi votat

Zetea a spus că el personal o va vota pe Viorica Dăncilă, punctând că la fel 'vor face foarte mulţi colegi'. În privinţa alegerii secretarului general al PSD în cadrului CeX şi nu în cadrul Congresului, Zetea a spus că nu va susţine o asemenea modificare a statutului.

'Eu nu voi susţine o asemenea modificare a statutului în acest moment, cum nu cred că va face marea majoritate a colegilor mei. Nu e normal sa schimbăm regulile în timpul jocului', a mai afirmat Zetea. Întrebat de ce o votează pe Viorica Dăncilă şi nu pe Ecaterina Andronescu sau Şerban Nicolae, el a spus: 'Este o logică pe care o au membrii PSD, aceea de a menţine guvernarea. Ne dorim menţinerea guvernării. Atâta vreme cât primul ministru este deja în funcţie candidează pentru funcţia de preşedinte cele două funcţii să fie ocupate de aceeaşi persoană e preferabil şi s-a demonstrat că atunci când sunt două persoane diferite care ocupă funcţia de preşedinte al partidului şi cea de prim ministru lucrurile nu merg aşa cum ar trebui'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel