Conflictul care zguduie scena mondenă. Randi: Om talentat, dar cu probleme

A şocat spunând că va rămâne în stradă şi că n-a mai mâncat de câteva zile, însă Cristi Nistor, fost concurent de la Vocea României, a beneficiat opt luni de ajutorul lui Randi, apoi s-a supărat pe el şi a revenit pe cont propriu.

Potrivit lui Cristi Nistor, cei de la casa de producţie a lui Randi, şi-au bătut joc de el şi era să facă atac cerebral de nervi după ce piesa „S-au dus nopţi" a fost mixată prost şi lansată fără să fie anunţat. S-a simţit ofensat şi că a fost singurul artist al Famous Production neinvitat să cânte melodia "Prietena ta".

Randi a oferit primele explicații pe marginea acestui subiect.

"Ne cunoaştem de dinainte să mă lansez cu Morandi şi atunci nu era aşa de irascibil. E talentat, însă talentul lui e umbrit de alte trăsături care îl trag în jos. Aproape întotdeauna simte că nu i se acordă atenţia potrivită şi se consideră nedreptăţit. Talentul nu e niciodată de ajuns, îţi trebuie şi o personalitate puternică şi un caracter frumos pe care oamenii să le admire, nu cânţi şi apoi scuipi şi înjuri... Nu merge aşa! Oamenii vor vedea în tine un om talentat, dar cu probleme. Din nevoia de a se face auzit şi din cauză că simte că trec anii şi n-a ajuns unde ar trebui să fie, are o anumită înverşunare", aspus Randi pentru Ziarul Ring.

„Am crezut în talentul lui Cristi şi i-am oferit un studio unde să lucreze la Famous Production, i-am făcut piesa şi am investit într-un videoclip. I-am oferit management artistic, fiind hotărâţi să continuăm proiectul său, toate acestea fără a avea măcar un contract cu el şi, bineînţeles, fără perspectiva recuperării investiţiei pe termen scurt", a mai spus Randi.

VEZI ȘI: Cătălin Măruță, umilit de un artist. Dezvăluire incendiară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel