Comisie legi justiție. Iordache-Predoiu-Stelian Ion, CEARTĂ. Ședință SUSPENDATĂ

Florin Iordache
Florin Iordache

S-au încins spiritele în ședința specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru legile justiției. Ședința a fost condusă o perioadă de vicepreședintele Comisiei, care la ora 18:00 a decis să o suspende. La doar câteva minute, președintele Comisiei, Florin Iordache a revenit la microfon, ceea ce a dus critici din partea lui Cătălin Predoiu și a deputatului USR, Stelian Ion.  

USR și PNL l-au acuzat pe Florin Iordache de faptul că își ia pauză oricând dorește, iar odată ce ședința a fost suspendată chiar de înlocuitorul său, nu se poate reveni asupra deciziei. 

Iată dialogul care a avut loc:

Cătălin Predoiu: Este o decizie luată de domnul vicepreședinte. Dacă dumneavoastră vreți să luați alta acum, e altceva. N-am plecat de capul nostru de aici. Nu puteți să vă jucați cu noi chiar așa. Unii ne dau afară, alții ne bagă înapoi. 

Florin Iordache: Am trecut pe lângă dumneavoastră și v-am spus că aveam o discuție să aflăm ce s-a întâmplat la Senat. Este singura chestiune pentru care ne-am ridicat. Luăm pauză un sfert de oră, după care continuăm. Au fost discuții constructive. 

Cătălin Predoiu: Vreți să stricați acum discuțiile, că au fost constructive.

Florin Iordache: Am discutat chestiuni importante, dar care nu-și au obiectul aici. Dacă aveți o problemă de susținut în plen, nu aici era problema. Cred că putem continua. Propun pauză de hidratare.

Cătălin Predoiu: Nu e nici o pauză de hidratare. E de consultare cu conducerea partidelor noastre. 

Stelian Ion: Nu-i corect. Dumneavoastră vă luați pauză oricând. V-ați luat pauză, ați lăsat înlocuitor, care a suspendat ședința. Despre ce vorbim? Ce facem aici? Ori arătați respect chiar și pentru colegul dumneavoastră care a luat decizia ...

Florin Iordache: Vă propun să o reluăm peste o jumătate de oră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel