Clotilde Armand, către liberalul Ciucu: Dragă Ciprian, de ce ai ales calea dezinformării televizate?

Clotilde Armand, către liberalul Ciucu: Dragă Ciprian, de ce ai ales calea dezinformării televizate?
Clotilde Armand, către liberalul Ciucu: Dragă Ciprian, de ce ai ales calea dezinformării televizate?

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi  transmite un mesaj tăios edilului Ciprian Ciucu.

'După nici 24 de ore de la anunțul oficial al președintelui țării din care am aflat că PNL face alianță cu PSD, asist uluită la atacurile venite din partea șefului PNL București la adresa mea. Interesantă coordonarea. Președintele ne-a numit crizatori... iar șeful PNL București spune că la Sectorul 1 lucrurile au luat-o razna.

Sincer, îmi pare rău că dl. Ciucu a ales calea dezinformării. Apoi, în loc să ne facă nebuni pe la televiziuni cred că ar fi mai potrivit să privească spre problemele din Sectorul 6 și să mulțumească consilierilor USR pentru majoritătea din Consiliu, pentru că votează proiectele lui necondiționați, fără șantaje. Dragă Ciprian, de ce ai ales calea dezinformării televizate? Îmi este destul de greu de înțeles. Sau pentru că nu te poți înțelege cu nebunii? Sau pentru că Drulă nu e om, e câine!.

Nu-i așa?! În loc să ne ataci fără argumente mai bine îți potolești colegii de la alte sectoare care votează împotriva comunității și apără interesele partinice. În loc să citești punctajul de partid al d-lui Cîțu mai bine îți rogi colegii să nu închidă cel mai mare centru de vaccinare din România (de 5 ori au votat pentru închiderea acestuia).

Dacă vreți să vă luptați cu mine vă spun că vă alegeți prost luptele. Problema în București nu sunt eu. Sunt: pandemia, corupția birocratică, primăriile umplute cu funcționari corupți, contracte transpartinice pe bani mulți, lipsa căldurii și a apei calde, deșeurile etc. Acestea sunt adevăratele probleme și cu asta ar trebui să ne luptăm. Aroganța cu care tu și restul colegilor tăi ne atacați într-un mod gratuit nu o să aducă nimic bun nici în Sectorul 6, nici în Sectorul 1, nicăieri. Dimpotrivă.', a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus Ciucu

Ciprian Ciucu, preşedinte PNL Bucureşti şi primar al Sectorului 6, a criticat situaţia de la Primăria Sectorului 1, cu privire la lipsa de consens din consiliul local. Acesta a spus că formarea unei majorităţi este în atribuţia primarului.  'Dacă îţi respecţi partenerii, e una, dacă îi înjuri şi-i faci hoţi şi-i faci în fel şi-n chip, permanent, e normal că ţi-i antagonizez', spune Ciucu.

'Totuşi, USR PLUS în Bucureşti nu este în opoziţie, este la putere în Consiliul General, împreună cu PNL şi cu Nicuşor Dan, şi au doi primari - unul raţional şi cumpătat şi unul foarte implicat, cu mult patos, care atacă PNL foarte mult şi nu cu argumente şi nu îşi poate trece proiectele. (..)

La Sectorul 1, lucrurile au luat-o efectiv razna, cu acuzaţii dintre cele mai grave la adresa colegilor mei şi care nu se susţin. Dacă intrăm pe Codul administrativ, dacă intrăm dincolo de patos, pe argumente, nu se susţin, pentru că şi ei au acelaşi obiectiv pentru cetăţenii Sectorului 1 ca şi primarul, dar stilul acesta, ştiţi, este treaba unui primar să-şi asigure majoritatea în Consiliu şi procesul şi relaţiile pe care le ai cu ceilalţi contează foarte, foarte mult. Dacă îţi respecţi partenerii, e una, dacă îi înjuri şi-i faci hoţi şi-i faci în fel şi-n chip, permanent, e normal că ţi-i antagonizezi. Dacă nu le dai o atribuţie negociată, dacă-i şuntezi, dacă-i păcăleşti, nu ai cum să le ceri sprijinul, pentru că şi ei au voturi în spate, şi ei vor să-şi facă mandatul', a spus preşedintele Ciprian Ciucu, la Digi24.

Ciprian Ciucu a mai declarat că, în ciuda neînţelegerilor dintre cele două partide, în Consiliul Local al Sectorului 6, unde este primar, există consens între consilierii USR şi cei ai PNL

'La Sectorul 6 o şedinţă de Consiliu Local, împreună cu USR PLUS, durează maximum două ore, deşi avem 20 de proiecte pe ordinea de zi. La alte sectoare, unde sunt conflicte, durează o zi întreagă', explică primarul.

Ciprian Ciucu menţionează că între USR şi PNL există o relaţie de neîncredere care datează încă din campania pentru locale, context în care, acuză acesta, formaţiunea condusă de Dacian Cioloş 'a insistat foarte, foarte mult pe o campanie anti-PNL'.

'Fostul ministru Vlad Voiculescu, un tip pe care îl stimez, de altfel, a fost extrem de agresiv din ziua 1 a mandatului. Evident, toate lucrurile astea s-au acumulat şi toată lumea s-a tribalizat. PNL s-a tribalizat, USR PLUS s-a tribalizat. Când zic acest lucru, mă refer în sensul că fiecare nu vede dincolo de propria formaţiune, propria organizaţie, propriul grup din care face parte. A venit acel episod cu demiterea lui Vlad Voiculescu, care l-a radicalizat şi mai mult', a mai precizat Ciucu.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel