Clătite din pâine veche. O rețetă interesată și sățioasă

Clătite din pâine veche. O rețetă interesată și sățioasă. Sursa foto: freepik.com
Clătite din pâine veche. O rețetă interesată și sățioasă. Sursa foto: freepik.com

Nu arunca pâinea veche, deoarece poți face din ea niște clătite delicioase cu brânză.

Aceste clătite, prăjite sub formă de biluțe, pot fi servite atât la micul dejun, cât și ca o gustare în timpul zilei. Vei vedea că sunt delicioase.

Clătitele se fac cu lapte sau apă, verdeață și condimentele preferate. Dacă îți place mâncarea picantă, adaugă mai mult piper sau înlocuiește parmezanul cu o altă brânză. Este grozav să adaptezi rețeta la propriile preferințe.

 

Ingrediente:

pâine - 120 grame,

parmezan ras - 70 grame,

ouă - 4 bucăți,

pătrunjel - după gust,

usturoi - 2 căței,

piper și sare după gust,

ulei de floarea soarelui.

 

Modul de preparare

 

Rupe pâinea veche în bucăți și pune-le la înmuiat în apă rece timp de 10-15 minute. Stoarce apoi bucățile de pâine și transferă-le într-un castron.

Alimente care nu pot fi consumate imediat după ce au fost cumpărate. Lista completă

Adaugă toate ingredientele cu excepția uleiului și amestecă bine. Fii atent cu sarea, deoarece brânza este destul de sărată.

Se încălzește uleiul într-o tigaie. Formează din aluat biluțe și pune-le în uleiul încins. 

Crochete de cartofi cu brânză, gustoase și prietenoase cu bugetul

Clătitele se prăjesc până se rumenesc, întorcându-le pe toate părțile, câte aproximativ 3-4 minute. Pune chiftelele pe șervețele de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei. Servește-le cu sosul preferat. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel