EXCLUSIV  Ciuvică are un cuvânt bun despre PSD. De asemenea, a spus cine sunt miniștrii la care chiar se vede că fac ceva / video

Se continuă tradiția, Mugur Ciuvică fiind întrebat, din nou, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNews, dacă are un cuvânt bun cu privire la PSD.

„Am zis că este - clar - mai bine cu PSD decât cu USR la guvernare, dacă o considerați o vorbă bună, dar este doar o constatare. E ca și cum ai spune că vara este mai cald decât iarna”, a zis Mugur Ciuvică.

„E mai bine cu PSD la guvernare decât cu USR, deci este un punct câștigat”, a subliniat Mugur Ciuvică. „În rest... Nu prea am ce să zic, nu prea au făcut nimic. Dar asta e bine. E bine să nu facă lucruri! Lipsa de activitate scade riscul să facă prostii”, a adăugat Mugur Ciuvică.

Ulterior, a făcut referire la Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, și Marius Budăi, ministrul Muncii.

„Lucruri bune au mai fost făcute de Rafila. E la pensii domnul Budăi, care mai știe despre ce e vorba”, a mai spus Mugur Ciuvică.

Miercurea Neagră cu Ciuvică şi Chirieac. Sezon 2, episod 22

Amintim că, la finalul anului 2021, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au făcut o analiză a scenei politice din România. La un moment dat, însă, în cadrul emisiunii, s-a întâmplat un lucru neașteptat. După ce Mugur Ciuvică a spus că, în opinia sa, evenimentul politic al anului 2021 a fost „scoaterea” USR de la guvernare, Bogdan Chirieac i-a adresat următoarea întrebare: „Atenție, este o întrebare capcană. Aveți un cuvânt bun legat de PSD în acest moment?”

„Domnule Chirieac, nu că aș vrea să... nu că m-am obișnuit așa... sau că vreau să vă dezamăgesc... dar... nu prea am, sincer să fiu, pentru că nu prea au făcut nimic. Nu e rău că nu au făcut nimic, dar lucrurile...”, a spus Mugur Ciuvică, moment în care intervenția sa s-a oprit subit.

„Mugur Ciuvică ne-a părăsit!”, a intervenit Bogdan Chirieac, adăugând: „Exact când am întrebat despre PSD, să ne spună un cuvânt bun despre PSD, s-a tăiat legătura online cu domnul Ciuvică. Încercați măcar pe telefon să-l contactați. Am mare nevoie de domnia sa, altfel va spune că e mâna USR”, a spus Bogdan Chirieac.

Iată, în cele ce urmează, continuarea dialogului dintre cei doi:

Bogdan Chirieac: Sunteți pe telefon, acum, domnule Ciuvică?

Mugur Ciuvică: Da, sigur că momentul era cum spuneți dumneavoastră... Însă m-a sunat cineva. Sunt plecat din București. Sunau trei telefoane în același timp, am încercat să le scot, dar v-am scos și pe dumneavoastră.

Bogdan Chirieac: M-am liniștit, să continuăm. Eram la un cuvânt bun despre PSD. De ce spuneam că este o întrebare capcană, pentru că, dacă spuneați un cuvânt bun despre PSD, îl treceam evenimentul anului în cazul lui Mugur Ciuvică.

Mugur Ciuvică: Nu am un cuvânt bun, dar nici rău. Sunt curios ce vor face cu guvernarea. (...) Cuvântul bun ar fi că e posibil să facă două, trei chestii în plus față de ce ar fi făcut celelalte două guverne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel