Ciutacu, reacție după ce votanții Gabrielei Firea au fost jigniți de Lia Bugnar

Victor Ciutacu, jurnalist România TV, reacționează într-o postare pe pagina sa de socializare în urma jignirilor pe care regizoarea Lia Bugnar le-a lansat la adresa votanților Gabrielei Firea, candidata PSD la Primăria Generală a Capitalei.

"Lu' asta, de când a scos trei șchiopi la niște proteste leșinate și finanțate de statu' de drept, i s-a cam urcat la cap. Dacă i-ar depinde și veniturile de câți spectatori aduce în sala de teatru, n-ar mai împărți ea lumea în votanți de bine și proști. Iar gâmfoși d-ăștia cu gură mare și vânturi în cap mă fac, de regulă, să ies din amorțeală și neimplicare...", a scris, miercuri, pe Facebook, Victor Ciutacu.

Citește și: Lia Bugnar, jignire grosolană la adresa votanților Gabrielei Firea-VIDEO

Reacția jurnalistului România TV survine în urma mesajului postat recent de Lia Bugnar pe pagina sa de socializare, în care, pe lângă faptul că își exprimă susținerea pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei, susține că își asumă "in deplină relaxare riscul de a pierde eventualii spectatori votanti ai Gabrielei Firea. Adevărul e că un scaun gol la teatru e mult mai ochei decit un scaun ocupat de un prost".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel