Lia Bugnar, jignire grosolană la adresa votanților Gabrielei Firea-VIDEO

Lia Bugnar, regizoarea care și-a exprimat susținerea față de Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, i-a jignit pe votanții Gabrielei Firea.

Într-o postare pe Facebook, a spus că decât un votant prost la teatru, mai bine un scaun liber la spectacolele ei.

"Am trei probleme importante azi. Cea mai presanta, stringenta, strivitoare e sa va zic si astazi ca il votez pe Nicusor Dan si ca, daca faceti si voi acelasi lucru, ar fi de folos sa mai vorbiti cu cineva care pune pret pe discernamintul vostru si sa-i spuneti ca ar fi tare bine sa faca la fel. A se observa ca imi exprim opinii despre vot in acelasi post in care incerc sa adun spectatori. In traducere libera, acest lucru ar insemna ca imi asum in deplina relaxare riscul de a pierde eventualii spectatori votanti ai Gabrielei Firea. Adevarul e ca un scaun gol la teatru e mult mai ochei decit un scaun ocupat de un prost", a scris Lia Bugnar pe Facebook.

[citeste si]

(w670)

""Sunt convinsă că dacă am fi mai mulți Nicușori Dani, clasa politică nu și-ar mai bate joc de noi în halul ăsta și lucrurile nu ar fi cum sunt în momentul ăsta. Îl votez pe Nicușor Dan cu toată încrederea", a zis Lia Bugnar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel