Urmărește emisiunea live


Ciutacu: Îi mulțumesc lui Gâdea. Dincolo de orice orgolii stupide care ar fi putut apărea...

Victor Ciutacu a povestit trei întâmplări scurte cu Ilie Balaci.

”Trei povesti scurte cu Ilie:

- Doha, 9 dimineata, temperatura de cuptor incins, nu se putea respira. Postez o captura de pe weather. Suna instantaneu. "Ti-a luat Dumnezeu mintile, ce cauti pe strada? O sa crapi. Intra urgent in prima pravalie, toti au aer conditionat. Sun eu pe cineva sa vina sa te ia".

- Anul asta, dupa ultimul interviu, revenit in tara, vine sa bem o cafea. Eu in sedinta, uit pur si simplu. Ma suna Pirvu: "saracie, te asteapta Ilie la poarta". Ies urgent, il gasesc lejer pe canapeaua pe care stau oamenii cu diverse nevoi care bat la usile noastre. Iau foc, intreb iritat la receptie de ce nu l-au condus in birou. Sare la mine: "ce-ai, ba, stau cu baietii la o barfa, eu n-am vrut sa merg, am si cafea, m-au si lasat sa fumez". La plecare, face poze cu lumea ca-n vremurile de aur. Are lacrimi in ochi. "Noroc cu astia mai purii, copiii habar n-au cine sunt"...

- Implinesc doi ani de Vorbe grele. Pe cine sa invit? "Blondule, aniversez in direct, vii la un interviu?". Se cruceste. "Ce sa caut eu, tata, la tine-i cu presedinti, cu premieri, eu sunt nimeni". Ma enervez: "vrei sa ma tavalesc pe jos, sa ma rog de tine?" Se lasa greu, e capos, dar vine. Impecabil in tinuta si in exprimare, imi da cel mai zguduitor interviu posibil. Spune lucruri nespuse, se increteste pielea pe mine de furie. Plec acasa incarcat, ma suna Nicu Gheara, prietenul lui peren. "Victore, asta nici nunta lui nu cred ca a purtat costum si cravata. L-am intrebat ce l-a apucat si mi-a zis ca nu poate sa te faca de ras la aniversare".

P.S. Ii multumesc din suflet cu Mihai Gadea ca, dincolo de orice orgolii stupide care ar fi putut aparea, a decis sa difuzeze aseara o bucata sanatoasa din bijuteria aia de interviu”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel