Ciutacu, dezamăgit de TVR, pentru că ...

Sediu TVR
Sediu TVR

Jurnalistul România Tv, Victor Ciutacu, și-a exprimat miercuri dezamăgirea cu privire la Televiziunea Română, pe motiv că aceasta nu are nicio echipă de corespondenți trimisă în Ucraina, care să transmită în țară informații cu privire la evenimentele extrem de grave ce au loc la Kiev.

Iată ce a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook:

Noul subiect de dezbatere publică justificată e lipsa reporterilor români de la măcelul din Kiev, care face ocolul televizat al Planetei Pământ. Şi ajungem iar la dilema "oul sau găina".

Clar şi verificat e că iureşurile externe de stradă chiar nu fac audienţă. Am trăit la Antena 3 experienţa costisitoare, dar bună editorial, când Carmen Avram şi Oana Dobre-Dimofte transmiteau din Piaţa Tahrir. Live-urile de acolo, chiar şi cele pe tema ziariştilor români care se împiedicau pe capete să devină ostatici temporari, scoteau cifre mai mici sau maxim egale cu ale pauzelor publicitare. Bun, interesul public spune (nu ştiu exact unde, dar aşa se cade) că trebuie să-i dai bizonului şi ce nu consumă de regulă, să-l scoţi din beznă. Iar noi, ăştia comerciali, se prezumă cu nu suntem nici profunzi, nici reponsabili. Şi o ardem cu Bianca, nea Gigi, Cioacă şi toţi bizarii aducători de audienţă şi bani.

Dar TVR, care-i constituţional garant al informării corecte şi nepartizane, e-n gaură 150 milioane euro şi văd că are bani de achiziţii umane costisitoare, n-ar putea să trimită o echipă la Kiev?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel