Ciutacu, comentariu după ce Tolontan a fost dat afară de la Libertatea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat după ce Cătălin Tolontan a fost dat afară de la Libertatea.

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al ziarului Libertatea, a fost anunţat astăzi că îşi încheie colaborarea cu Ringier. Decizia vine după ce Tolontan a fost îndepărtat iniţial de la Gazeta Sporturilor în urmă cu o lună, scrie Pagina de Media.

VEZI ȘI: Cătălin Tolontan, dat afară de la Libertatea - https://www.dcnews.ro/catalin-tolontan-a-fost-dat-afara-de-la-libertatea_940677.html

„Azi e ziua doliului dupa Tolontan. Tinerii frumosi si liberi au drapelele #rezist in berna. Demiurgul insusi mediteaza adanc. Cand iese din transa mistica a suprematiei redactionalului asupra comercialului, organizeaza preocupat gherila interna. In pauze da refresh pe aplicatie, sa vada daca au intrat banii de luat viteza de la Ringier.

Singurul cu adevarat preocupat e unicul general. Unde sa mute rapid atatea constiinte. Vin sarbatorile, vin. Nu poti face deontologie cu dinaintea goala. Solidarii de profesie au copii acasa. Nu poti sa le spui ca Mos Craciun le-a adus libertate editoriala. E nevoie sa bage cineva carbuni pe foc. Nici revolutiile nu se mai fac pe frig; pe foame nici atat. Iar IT-stii astia blestemati se misca atat de incet cu noua platforma independenta. Daca-i cumpara cineva intre timp pe incoruptibili? Sunt atat de ieftini si de disponibili…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

2. Inquam Pho... (tolontan-iulia-marin-inquam_photos_octav_ganea_84393400.jpg)

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Dana Budeanu, provocarea anului pentru DC Media Group / video

Dana Budeanu a fixat un target pentru DC Media Group.

Invitată la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Dana Budeanu a fixat o țintă pentru DC Media Group, mai exact lansarea a 66 de site-uri, ceea ce n-ar fi o provocare foarte grea pentru trustul nostru din moment ce deja a ajuns, în timp record, la 11 site-uri. 

Suntem destul de departe de numărul 66, dar - așa cum spuneam - n-ar fi surprinzător să atingem această țintă fixată de Dana Budeanu. Deja am bifat o parte din provocare.

Dana Budeanu și Victor Ciutacu erau în dialog, la România TV, despre închiderea ziarului Gazeta Sporturilor, după ce Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece. Ringier a renunțat la nouă posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan. 

În acest context, Dana Budeanu a făcut și o referire la Bogdan Chirieac, analist politic, fondatorul DC News. Ea a spus că dacă Bogdan Chirieac lansează site-uri pe bandă rulantă - cel mai recent fiind DC Sport - are loc pe piață și Cătălin Tolontan.

„Chirieac este domnul care își face 66 de site-uri pe bandă, nu? Crezi că n-are loc și Tolontan pe piață?!”, l-a întrebat Dana Budeanu pe Victor Ciutacu.

„Da, normal. (N.r. - Deschide câte site-uri vrea pentru că....) nu este oprimat în libertatea de exprimare de Val Vâlcu. Domnul Chirieac nu se plânge că vine patronul și-l oprimă”, i-a zis jurnalistul Danei Budeanu.

„Tu întrebi dacă mai sunt bani pe piață... Păi dacă Bogdan Chirieac a mai făcut un site, nu crezi că are și Tolontan loc pe piață sau ce?!”, a mai zis Dana Budeanu.

Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/dana-budeanu-provocarea-anului-pentru-dc-media-group-video_936549.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel