Dana Budeanu, provocarea anului pentru DC Media Group / video

DC News
DC News

Dana Budeanu a fixat un target pentru DC Media Group.

Invitată la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Dana Budeanu a fixat o țintă pentru DC Media Group, mai exact lansarea a 66 de site-uri, ceea ce n-ar fi o provocare foarte grea pentru trustul nostru din moment ce deja a ajuns, în timp record, la 11 site-uri. 

Suntem destul de departe de numărul 66, dar - așa cum spuneam - n-ar fi surprinzător să atingem această țintă fixată de Dana Budeanu. Deja am bifat o parte din provocare.

Dana Budeanu și Victor Ciutacu erau în dialog, la România TV, despre închiderea ziarului Gazeta Sporturilor, după ce Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece. Ringier a renunțat la nouă posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan

În acest context, Dana Budeanu a făcut și o referire la Bogdan Chirieac, analist politic, fondatorul DC News. Ea a spus că dacă Bogdan Chirieac lansează site-uri pe bandă rulantă - cel mai recent fiind DC Sport - are loc pe piață și Cătălin Tolontan.

„Chirieac este domnul care își face 66 de site-uri pe bandă, nu? Crezi că n-are loc și Tolontan pe piață?!”, l-a întrebat Dana Budeanu pe Victor Ciutacu.

„Da, normal. (N.r. - Deschide câte site-uri vrea pentru că....) nu este oprimat în libertatea de exprimare de Val Vâlcu. Domnul Chirieac nu se plânge că vine patronul și-l oprimă”, i-a zis jurnalistul Danei Budeanu.

„Tu întrebi dacă mai sunt bani pe piață... Păi dacă Bogdan Chirieac a mai făcut un site, nu crezi că are și Tolontan loc pe piață sau ce?!”, a mai zis Dana Budeanu.

Chiar în această săptămână, DC Media Group a lansat DC Sport, al 11-lea site din trust, redactor-șef fiind Florin Răvdan. Îl puteți citi aici - https://www.dcsport.ro

Celelalte site-uri din trust sunt - DC News - redactori-șefi Anca Murgoci și Roxana Neagu, Defense Romania - redactor-șef Tudor Curtifan, DC Medical - redactor-șef Giorgiana Ichim, Spectacola - redactor-șef Georgiana Ioniță Toader, Știridiaspora - redactor-șef Bogdan Bolojan, DC Business - redactor-șef Mihai Ciobanu, Astrosens - redactor-șef Daniela Simulescu, DC News TV - redactor-șef Narcis Neagoe, Părinți și pitici - redactor-șef Loredana Iriciuc, Radio DC News - redactor-șef Dana Mihai și - nu în ultimul rând - avem „incubatorul de conferințe”, evenimentele marca DC Media Group,  proiect coordonat de analistul economic Elena Cristian și jurnalistul Val Vâlcu.

De asemenea, institutul ARGUMENT - condus de director științific doctor Mădălina Hideg - este parte a DC Media Group. 

Vedeți aici dialogul dintre Dana Budeanu și Victor Ciutacu despre DC News:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel