Ciorbă ardelenească cu usturoi - rețetă tradițional românească

Ciorba ardelenească cu usturoi este mai mult decât gustoasă. Se prepară simplu, iar rezultatul este absolut delicios.

Ingrediente 

1 piept de pui
3 morcovi
1 bucată de ţelină
1 ceapă
1 ardei
4-5 căţei de usturoi
1 roşie decojită
1 ceşcuţa orez
2 gălbenuşuri
300 g smântână
pătrunjel verde
puţin oţet

Cum se prepară

Ciorbă ardelenească cu usturoi. Pieptul de pui tăiat cubuleţe se pune la fiert în apă. Când începe să fiarbă, se adună spuma, după care se adaugă ceapa tocată mărunt, ardeii cubuleţe, morcobii şi ţelina cubuleţe sau date pe razătoarea mare şi orezul spălat.

Ciorbă ardelenească cu usturoi. Se pune sare după gust sau delikat. La final, se adaugă usturoiul zdrobit, gălbenuşurile frecate cu smântâna şi oţetul după gust, scrie petitchef.ro.

Ciorbă ardelenească cu usturoi. Aceasta e o variantă mai dietetică a ciorbei, însă legumele se pot căli în ulei şi apoi să se pună la fiert. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel