Ciolacu: Abia asta este REVOLTĂTOR! Iohannis, înțelegi?!

Marcel Ciolacu / FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu / FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu, președintele PSD, are un mesaj pentru Klaus Iohannis, după conferința de presă susținută de președinte, miercuri seară, la Palatul Cotroceni.

„După atât s-a putut, noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia pas cu pas din pandemie este s-a făcut cât s-a putut face!

NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei! Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!”, a scris, miercuri seară, Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook. 

„Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!”, a continuat președintele PSD.

„PS: E totuși ciudat că președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze....”, a conchis Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel