Ciocolată Bounty, făcută în casă din trei ingrediente: un răsfăț rapid, ușor și delicios

Ciocolată Bounty, făcută în casă din trei ingrediente - un răsfăț rapid, ușor și delicios. Sursa - pixabay.com
Ciocolată Bounty, făcută în casă din trei ingrediente - un răsfăț rapid, ușor și delicios. Sursa - pixabay.com

Ciocolata Bounty este cu adevărat un deliciu, mai ales dacă îți place nuca de cocos.

Cu toate acestea, producătorii adaugă în produsele lor prea multe ingrediente, care afectează negativ sănătatea noastră. De exemplu, ulei de palmier, o cantitate imensă de zahăr și alți îndulcitori și potențiatori de aromă. Îți sugerăm să gătești acasă deserturile preferate: vor fi la fel de gustoase și nu vor conține ingrediente nocive.

Este simplu să faci ciocolată Bounty acasă. Este suficient doar să amesteci toate ingredientele și să formezi ciocolata.

 

Ingrediente:

o cutie de lapte condensat - 350 grame,

fulgi de cocos - 350  grame.

ciocolată - 200 grame

 

Metoda de gătire

 

Amestecă laptele condensat cu fulgi de cocos. Modelează mici bile sau batoane de dimensiunea dorită. O cratiță cu apă se pune pe aragaz, iar deasupra un vas de sticlă sau de ceramică, în care vei topi ciocolata.

Clătite grecești: o rețetă simplă pentru un mic dejun delicios pentru întreaga familie

Scufundă batoanele în ciocolata topită. Poți face acest lucru cu o furculiță. Batoanele înmuiate în ciocolată se așează pe un grătar. Excesul de ciocolată se va scurge, așa că va trebui să pui sub grătarul un alt vas mai mare.

Când ciocolata s-a scurs, desertul trebuie pus în frigider. După trei ore, ciocolata este bună de savurat. Poftă bună!

 

Tortul celor trei pahare: nu vei cântări nimic și nu ai nevoie de mixer

 

Vă oferim rețeta unui tort care este simplu de preparat. Aroma sa este, la fel, de delicată ca și textura. Este un desert deosebit, care poate fi prezentat pe mesele festive. Dacă vreți să încercați această rețetă, să știți că succesul este garantat.

Ingrediente:

1 ou,

1 pahar de smântână,

1 linguriță de bicarbonat de sodiu,

2 linguri de cacao,

1 pahar de zahăr,

400 grame de lapte condensat,

un pahar de chefir,

7 linguri de ulei vegetal,

1 pahar de făină,

100 de grame de ciocolată rasă pentru decor.

 

Metoda de preparare

 

Într-un bol se pune oul, un pahar de zahărul, un pahar de chefir, 7 linguri de ulei vegetal. Folosind telul manual de bucătărie, amestecați bine ingredientele. Odată realizată această operațiune se adaugă un pahar de făină și două linguri de cacao. Continuați să amestecați, apoi frământați un aluat destul de gros.

Cel mai bun mic dejun pentru sănătate. Iată ce trebuie să consumi

În acest moment, adăugați o lingură de bicarbonat de sodiu. O formă rotundă, cu margini detașabile, se tapetează cu hârtie de copt, atât pe baza, cât și pe pereți. Turnați aluatul înăuntru. Se coace totul la 180°C, timp de 40 de minute.

Între timp, într-un alt vas se pune smântâna și laptele condensat. Amestecați bine cu un tel. Veți obține un amestec bej crem. Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Apoi scoateți-l din formă și cu tăiați-l pe orizontal în patru blaturi. 

Salată din produse disponibile în frigider: gustoasă, sățioasă și neobișnuită

Pe un platou se așează primul blat, care se unge bine cu crema pregătită. Deasupra se așează cel de-al doilea blat, care, la fel, trebuie acoperit cu cremă. Repetați procedura până ați folosit toate blaturile de tort. Ultimul strat se unge cu cremă și se decorează cu ciocolată rasă. Tortul se dă în frigider pentru aproximativ doua ore. Odată ce timpul a trecut, îl poți aduce la masă. Poftă bună!

 

Biscuiți după rețeta bunicii: pregătește-i din lapte și faina, în doar câteva minute 

 

Preferi să servești la micul dejun ceva dulce? Încearcă să pregătești acasă niște biscuiți super delicioși. Rețeta pe care o prezentăm mai jos este simplă și vei avea nevoie de câteva ingrediente. În rezultat, vei obține niște biscuiți cu o aromă deosebită. Desertul va fi gata în jumătate de oră.

Ingrediente:

150 ml lapte,

120 ml ulei,

400 grame de făină,

10 grame praf de copt,

120 ml de zahăr,

10 grame de zahăr vanilat,

10 grame coaja de lămâie.

 

Metoda de preparare

 

Pentru a începe prepararea biscuiților, ia un bol de mărime medie și pune făina, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt, coaja de lămâie, laptele și uleiul. Apoi, frământă bine cu mâinile până obții un aluat omogen și fără cocoloașe.

Acoperă vasul cu un prosop și lăsă aluatul să se odihnească aproximativ zece minute. Apoi mută  aluatul pe o suprafață de lucru. Din aluat întinde o foaie și, cu un pahar, formează biscuiții. 

Unele gospodine adaugă oțet atunci când fierb cartofii. Iată de ce fac asta

O tavă dreptunghiulară se tapetează cu hârtie de copt și se așează biscuiții, care se coc la o temperatura de 180°C, timp de 25 de minute. Odată găta, biscuiții se scot din cuptor, se lasă să se răcească, iar apoi se savurează cu o ceașcă de ceai sau cafea. Biscuiții pot fi serviți la micul dejun sau ca și gustare în timpul zilei. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel