Christina Aguilera goală, pe coperta revistei W - FOTO

Artista americană Christina Aguilera a apărut goală pe coperta ultimului număr al revistei W, uimind cu silueta zveltă pe care a arătat-o la şedinţa foto.

Fotografiile nu o arată, totuşi, pe cântăreaţă goală, aceasta acoperindu-şi părţile intime cu o eşarfă de mătase şi un buchet de trandafiri roşii. Imaginea artistei a fost completată de părul desfăcut şi ondulat, scrie Mediafax.

Christina Aguilera, în vârstă de 30 de ani, a vorbit în cadrul interviului acordat revistei "W" despre problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, despre decăderea în carieră şi despre încercările sale de a schimba lucrurile. În ultimul an, cariera cântăreţei a fost afectată de problemele pe care aceasta le-a avut în viaţa personală.

Vedeta a divorţat recent de producătorul muzical Jordan Bratman, alături de care are un fiu în vârstă de trei ani.

Aguilera a cântat la gala premiilor Grammy, într-un recital dedicat cântăreţei Aretha Franklin, şi a interpretat imnul american la gala Super Bowl. Ambele prestaţii au fost departe de a fi perfecte, cântăreaţa americană uitând un vers din imnul naţional şi împiedicându-se pe scenă la gala premiilor Grammy.

În luna martie, cântăreaţa a fost arestată alături de iubitul ei, în stare de ebrietate. Artista se afla într-un automobil condus de partenerul ei de viaţă, aflat şi el în stare de ebrietate. Amândoi au fost arestaţi în apropierea unui club din West Hollywood

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel