Chef Sorin Bontea a dezvăluit rețeta lui de gulaș. Care e secretul în bucătărie și ce face diferit de toate gospodinele

Sursa foto: Facebook Sorin Bontea
Sursa foto: Facebook Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a spus care este rețeta lui de gulaș.

Pentru un gulaș extrem de bun și gustos, chef Sorin Bontea a spus că bucata de carne de vită trebuie tăiată în formă de cuburi, de mărimea unghiei.

Rețeta a fost publicată de Sorin Bontea pe contul de Facebook.

Ingrediente pentru gulaș


- carne de vită tăiată cuburi cât unghia
- ceapă
- chimen măcinat
- chimen semințe
- boia iute și dulce
- pastă de tomate
- cartofi
- ulei
- ardei gras
- morcov

Mod de preparare


Se călește ceapa cu morcovul până devine galben aurie. Se adaugă boia iute, dulce, chimen măcinat. Se călește două minute, adaugi un pic de apă, mai lași să fiarbă 3 minute, mai adaugi un pic de apă (se repetă de 3 ori). Se adaugă pastă de tomate, se mai călește 3 min, dacă este cazul se mai adaugă apă, a explicat Sorin Bontea.

„Se pune carnea, se călește până prinde culoare, se pune apă (ca pentru o ciorbă), sare, piper măcinat și lăsăm să fiarbă. Când este carnea aproape gata, se adaugă cartofii și ardeii grași și se continuă fierberea până e gata”, a precizat Sorin Bontea.

La final, se adaugă chimen semințe prăjite, a spus Sorin Bontea.

Citește și...

Florica Baboi a câștigat „Chefi la cuțite” sezonul 10. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea

Florica Baboi a câștigat „Chefi la cu cuțite” sezonul 10. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.

Concurenta Florica Baboi a venit la preselecții împreună cu soțul ei. „Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi să ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva, îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a zis ea la preselecțiile Chefi la cuțite.

Încă de atunci, Florica Boboi (Floricuța) a dezvăluit de ce a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 și ce și-a pus în minte. „Să câștig este un lucru mare. Nu știu dacă voi ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Eu zic că încercarea moarte n-are, zece e numărul norocos și eu sunt născută pe 10. Mă gândesc că e număr norocos, aici trebuie să fiu eu”, a mărturisit ea, cu zâmbetul pe buze.

Florica Baboi a reușit să facă senzație încă de la audiții, primind două cuțite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ajunsă în bootcamp, aceasta nu a prins un loc în echipe. Totuși, câteva ediții mai târziu, Scărlătescu a folosit o amuletă câștigată și a adus patru concurenți în sezonul 10, printre aceștia regăsindu-se și Florica Boboi. Aceasta a îmbrăcat tunica de aur alb, spre bucuria lui Sorin Bontea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel