Chef Paul Mihăilescu aduce savorile de toamnă în farfurie. Două rețete delicioase la Interviurile Spectacola și DC News

Facebook - Restaurant Diplomat
Facebook - Restaurant Diplomat

Chef Paul Mihăilescu vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 18:00, pentru a ne prezenta două rețete perfecte pentru masa de toamnă, dar și pentru a ne dezvălui câteva dintre secretele sale. 

Chef Paul Mihăilescu vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 18:00, pentru a ne prezenta două rețete perfecte pentru masa de toamnă, dar și pentru a ne dezvălui câteva dintre secretele sale. 

Toamna, când vremea începe să se mai răcească, avem nevoie să mâncăm puțin mai gras, pentru a stabiliza aportul de calorii de care organismul nostru are nevoie. Chef Paul Mihăilescu vine cu două propuneri pentru masa de toamnă:

Regina aperitivelor

Mousse de Foie Gras cu dulceață de rubarbă și căpșuni

Primul preparat propus de Chef Paul este Mousse de Foie Gras cu dulceață de rubarbă și căpșuni, acompaniat de un mix de salată și fistic. Rubarba, o vedetă pe mesele de toamnă, cu un gust ușor acrișor, echilibrează perfect grăsimea din Foie Gras.Pe de altă aprte, fisticul scoate în evidență gustul pretențios al ficatului.

Toamna în farfurie

Piept de rață cu piure de dovleac și pară caramelizată

La felul principal, Chef Paul ne propune o combinație deosebită pentru masa de toamnă, practic, o mică sărbătoare a culorilor și a gusturilor. Piept de rață, acompaniat de legumele și fructele vedetă ale toamnei: dovleacul și para. 

Dacă la aperitiv am venit cu o grăsime bună, dar mai greoaie, la felul principal avem o grăsime extrem de sănătoasă: pieptul de rață. Chef Paul ne va dezvălui și câteva dintre trucurile sale în gătirea cărnii de rață. 

Cum se prepară carnea de rață pentru a-i păstra savoarea și care sunt secretele din bucătăria lui Chef Paul pe care trebuie să le știm în această toamnă, aflați joi, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi difuzată simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel