Chef Joseph Hadad are o rețetă preferată de vară: Pește cu mazăre. Merge foarte bine și cu mămăligă

Foto Pexels
Foto Pexels

Chef Joseph Hadad a explicat cum se pregătește o rețetă de pește cu mazăre.

„Vara nu îmi place să pregătesc mâncăruri ce necesită mult timp de gătire. Vreau ca ceea ce pun pe masă să fie cât mai lejer, cât mai proaspăt. Iar peștele este favoritul meu. Așa că m-am gândit să vă ofer o rețetă de pește cu mazăre. Puteți folosi fie mazăre proaspătă, că tot este în sezon acum, fie mazăre congelată. Mai avem nevoie de roșii decojite (fie proaspete, fie din conservă), usturoi, coriandru și pătrunjel proaspăt, țelină și țelină apio, ceapă, usturoi, boia dulce, foi de dafin, ulei de măsline și pește întreg. Eu prefer lupul de mare.

Ceapa se taie joulien, iar usturoiul feliuțe subțiri. Se călește ceapa în ulei de măsline și se adaugăm usturoiul și 1-2 foi de dafin. Se adaugă țelina tăiată cubulețe și tijele de apio tăiate feliuțe. Se lasă puțin să se înmoaie. Se adaugă roșiile tocate cubulețe și se gătesc până obținem un sos. Se adaugă mazărea și se asezonează cu sare, piper și boia dulce. Se adaugă puțină apă sau, dacă aveți, și mai bine, supă de bază de pește. Lupul de mare se taie rondele, păstrând oasele, și se așază deasupra. Se pune capacul și se dă fie la cuptor la 180 sau la foc mic, pentru aproximativ 45 minute”, a scris bucătarul Joseph Hadad pe blogul său.

„Merge foarte bine cu orez basmati sau cu mămăligă. Dacă vreți, puteți pune și un ou poșat sau prăjit deasupra. Mazărea merge bine cu peștele, peștele merge bine cu ou. Deasupra se presară pătrunjel și / sau coriandru tocat”, a explicat bucătarul.

 

Citește și...

Află dacă numărul de la mașină îți aduce noroc sau ghinion

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre semnificația numerelor de la mașină în viața șoferilor și ce evenimente neplăcute pot apărea în trafic.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet (imagine articol).

Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului.

Ce spune numărul mașinii despre șofer

Numărul mașinii 1 – Pentru acești șoferi este foarte important să nu intre în competiții și să nu încerce să demonstreze ceva. Numărul 1 este nervos și este indicat să nu conducă nervoși.

Numărul mașinii 2 – Trebuie să evităm certurile și discuțiile sensibile în mașină, mai ales cele de cuplu. Această mașină are nevoie de un șofer încrezător.

Numărul mașinii 3 – Este o mașină ideală pentru adolescenți și studenți.

Numărul mașinii 4 – Aceasta e o mașină potrivită pentru familie, cu mulți copii.

Numărul mașinii 5 – Mașina cu acest număr este una de ultimă tehnologie, pentru curse, pentru călătorie. E o mașină pentru aventură.

Numărul mașinii 6 – Această mașină e un cal de tracțiune, ideală pentru familie. Cere un șofer gospodar, care respetă banii.

Numărul mașinii 7 – Nu oricine se înțelege cu această mașină pentru că e o mașină care cere eleganță, experiență și un anumit statut.

Numărul mașinii 8 – Această mașină e regina drumului, iar șoferul impune respect și recunoaștere. Pentru el, nimic nu e imposibil.

Numărul mașinii 9 – Șoferul acestei mașini e plin de compasiune și ajută la greu. El nu suportă specula și aroganța, a zis Corina Stratulat în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel