Cezar Preda îl atacă dur pe Ion Vasile: E grobian. Nu are mamă, nu are tată

Cezar Preda a vorbit despre scandalul din PNL făcând referire la o informație care a stârnit revoltă în partid: Ion Vasile și Adrian Mocanu, posibili conducători ai liberalilor la Buzău.

"Când vine nenorocirea... nu este ales locul. Asta este. Cu părere de rău, la Buzău, orașul meu de suflet nu am participat la ultimele discuții din PNL. Am făcut ce am putut în Buzău. Este orașul meu de suflet", a zis Cezar Preda la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

"Nu știu cum este viziunea aceasta nouă a PNL. Nu știu pentru că nu este proiectul meu. Dacă era proiectul meu, mi-l asumam. Eu când mă certam cu doctorul Ion Vasile și el nu mai avea argumente îmi spunea că mi-a operat fetița. Este un medic care a operat 11.000 de copii. În schimb, ca om politic e grobian. Este un om care nu are mamă, nu are tată. În 2009, când domnul Băsescu ne-a băgat la guvernare cu domnul Geoană, eu nu m-am așezat la masă cu acest om. Am spus: 'domnule, dacă tu din gabor cu pălărie nu m-ai scos și mi-ai jignit familia, cum să stau cu dumneata la masă? V-am dat acest exemplu pentru a vă arăta că nu sunt adeptul ca noul PNL să aibă asemenea importuri", a adăugat Cezar Preda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel