Cezar Preda despre Udrea: Când va depăşi linia roşie, va pleca

Cezar Preda este de părere că "dacă Elena Udrea a depăşit linia roşie, dacă are alt proiect politic, trebuie s-o spună". El remarcă faptul că deputata "se învârte pe lângă Mişcarea Populară, ca să-i dea satisfacţie preşedintelui Traian Băsescu", alături de alţii.

Cezar Preda a precizat, vineri, la RFI, că "excluderea unui membru nu e un lucru foarte bun pentru un partid. În condiţiile în care acel membru este un om cu notorietate, un om cu anvergură, un om care are anumite rădăcini şi conexiuni mari în partid, excluderea nu înseamnă totul. Analiza se face pe alte chestiuni legate de ce urmează după excludere, ce se întâmplă şi atunci normal că preşedintele partidului stabileşte până la urmă foarte serios linia aceasta roşie".

 Preda  spune că "dacă doamna Udrea a depăşit linia roşie, dacă domnia sa are alt proiect politic, trebuie s-o spună".

 "Ce am observat eu la doamna Udrea este următorul lucru: îşi ia avânt, în momentul în care domnul Blaga reacţionează se retrage, iar îşi ia avânt pe urmă. Deci are o chestiune aşa, de a muşca şi nu de a întreprinde şi de a duce la capăt o acţiune, să-şi ducă vreun proiect politic şi apoi reintră în cochilie şi spune "numai eu fac opoziţie USL-ului, restul, nimeni în ţara asta". I-am şi spus doamnei Udrea că nu face bine, i-o mai spun, dar nu ştiu cât efect are pentru domnia sa, dacă dânsa are alături de alţii alt proiect", afirmă Preda.

 Întrebat dacă ştie precis că Elena Udrea are "alt proiect", Cezar Preda a răspuns: "Ştiu că se învârte pe lângă Mişcarea aia Populară, acolo, ce vor ei să facă acolo, să-i dea satisfacţie domnului preşedinte, nu ştiu ce vor să facă, nu mai e în preocupările noastre chestia asta. Preşedintele partidului a spus că dacă se mai depăşeşte linia, pleacă şi la revedere! Acuma, când o depăşi-o, pleacă, ce problemă? Asta e, nu-i nimeni de neînlocuit!".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel