Cetățean român, prins ILEGAL la frontiera cu Republica Moldova. Ce a făcut acesta

vama_albita
vama_albita

Un cetățean român a fost prins în timp ce încerca să traverseze, într-un mod ilegal, frontiera cu Republica Moldova la Leușeni.

Un cetățean al României a încercat să intre în Republica Moldova în baza unui act falsificat. Incidentul a avut loc duminică, ora 06:50. În punctul de trecere a frontierei Leușeni, printre pasagerii cursei Timișoara-Chișinău a fost depistat un bărbat de 25 de ani ce s-a legitimat în baza unui buletin de identitate moldovenesc.

La cercetarea atentă al acestui act, polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente ce nu sunt autentice, fapt ce a dus la extinderea verificărilor. În rezultat, la procesarea informației din baza de date s-a constatat că actul este eliberat pe numele unei cetățene a Republicii Moldova. 

Într-un final, tânărul a recunoscut că în contextul pandemiei și a restricțiilor de circulație, a apelat la ajutorul unui cetățean al Republicii Moldova pentru a-și perfecta un buletin de identitate moldovenesc. Pentru aceste servicii ar fi achitat 500 de euro. Pe cazul dat continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Iar cetăţeanul român a fost nevoit să facă cale întoarsă, informează Publika.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel