CEO-ul unei companii de ride-sharing, DECAPITAT și tăiat în bucăți. AREST după crima oribilă, cine este inculpatul

Sursa foto: Facebook Fahim Saleh
Sursa foto: Facebook Fahim Saleh

Poliția din New York a reținut unul dintre asistenții lui Fahim Saleh (33 de ani), directorul unor companii de ride-sharing, găsit decapitat și tăiat în bucăți în apartamentul său de lux, la începutul acestei săptămâni.

Surse ale poliției au declarat, joi, pentru ABC News, că un tânăr de 21 de ani, care a lucrat la un moment dat pentru Saleh, a fost arestat sub acuzația de omor de gradul doi și alte infracțiuni. Potrivit surselor, motivul crimei ar fi fost o dispută de afaceri și furtul a zeci de mii de dolari.

Fahim Saleh era fondatorul și CEO-ul Gokada, o companie de transport și de ride-sharing cu motociclete din Nigeria, și, totodată, cofondatorul aplicației de ride-sharing Pathao, populară în Bangladesh.

Ultimele momente în viață ale milionarului au fost surprinse de camerele de supraveghere din clădirea în care locuia. În imagini se observă cum este urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, purtând o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, care căra după el o servietă.

Saleh a fost imobilizat cu un dispozitiv electric, după care ucigașul l-a decapitat și i-a dezmembrat corpul cu un fierăstrău electric. Părți din corpul său erau băgate în pungi de plastic. Anchetatorii cred că munca criminalului care dezmembra cadavrul a fost întreruptă atunci când sora victimei a intrat în apartament pentru a-l verifica după ce nu a auzit de el o zi, a declarat un alt oficial din anchetă. Aceasta a găsit trupul ciopărțit al fratelui său, lângă pungile de plastic cu părți din corp și drujba conectată încă la priză. În urma crimei, autoritățile susțin că Saleh ar fi fost ucis de un profesionist, care știa cum să acționeze, pentru că nu lăsase sânge în locuință. Detectivii cred că atacatorul a fugit prin ușa din spate a apartamentului și, mai apoi, pe scara exterioară a clădirii.

”Nu există cuvinte sau fapte care să ne aline suferința, în afară de prinderea celui vinovat”, au spus rudele lui Fahim. ”A fost un mare lider, o inspirație și o lumină pozitivă pentru noi toți”, au transmis foștii angajați ai lui Fahim, de la Gokada, într-o postare pe twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel