Cele 5 calităţi indispensabile partenerului de sex

sex
sex

Este greu să găseşti un partener sexual total compatibil cu tine aşa că trebuie neapărat să ştii care sunt calităţile unui astfel de bărbat.

Un bărbat bine făcut şi cu un caracter plăcut poate fi subiectul fanteziilor tale luni la rând până să începeţi o relaţie. Odată ce sunteţi împreună, fizicul contează mai puţin – înalt sau scund, slab sau mai bine făcut, tânăr sau mai matur, mai important este ca bărbatul tău să aibă adevăratele calităţi ale partenerului de sex perfect, informează Realitatea.

Are acel ,,ceva”

Şi acest ,,ceva” diferă de la o femeie la alta. Se spune că ,,gusturile nu se discută, dar se comentează” aşa că putem măcar să ne permitem să spunem că acel ,,ceva” ţine mai mult de atracţia fizică, de chimia între două persoane. Tot cu acel ,,ceva” te face să te gândeşti doar la el, aruncă priviri şi replici cu dublu înţeles, te sărută în felul lui şi nu se satură să te descopere, din toate punctele de vedere.

Nu pune presiune pe tine

Un bărbat adevărat ştie să aştepte, bineînţeles atât timp cât tu îl faci să ştie de ce merită să aştepte şi nici nu îl ţii pe tuşă o veşnicie. Dacă pune sub orice formă presiuni ca să faceţi sex, arată-i unde e uşa şi gata. Dacă aşteaptă, nu înseamnă doar că te apreciază ca şi femeie, dar cu siguranţă ştie cum să facă dragoste şi cum să acorde atenţie corpului unei femei.

Cu partenerul de sex potrivit faci sex fără să te uiţi la ceas, fără să te gândeşti permanent cum arăţi sau dacă te ridici la înălţimea aşteptărilor lui.

Nu te plictiseşti niciodată cu el

Şi asta e valabil nu doar pentru sex, dar şi în viaţa de zi cu zi. În fond, mai întâi îl vezi cum se comportă printre prieteni. Dar da, este foarte important pentru viaţa voastră sexuală să fie un bărbat informat, inventiv şi deschis la noutăţi sexuale: dirty talk, fetişuri, sex anal, fantezii sexuale…

Miroase şi arată bine

În general, aspectul fizic trebuie să meargă mână în mână cu igiena personală. Aşa că iubitul tău o să fie şi mai atrăgător dacă are un corp îngrijit, o piele fină, unghiile tăiate cu grijă şi un parfum plăcut, incitant. Chiar ar trebui să fii impresionată dacă descoperi că are un ,,arsenal” bine pus la punct cu parfum, loţiune de corp, ustensile pentru unghii. Şi nu, asta nu înseamnă că este metrosexual, ci doar bine îngrijit.

Îi place şi ştie să facă sex oral

Ce mai încolo şi încoace, sexul oral este picanteria oricărei partide de sex. Primit sau oferit, este clar o plăcere sexuală intensă. Dacă îi place să îţi facă sex oral înseamna că nu are limite afective sau sexuale în a-ţi demonstra că eşti femeia potrivită pentru el.

Şi nu, n-o să spun că una dintre calităţile partenerului perfect pentru sex este să te iubească, pentru că poţi avea parte de o partidă de sex de-o noapte, fără sentimente şi la fel de intensă ca şi o partidă de sex într-o relaţie sudată. Depinde de preferinţe şi disponibilitate afectivă. Fiecare este liber să facă ce vrea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel