Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cea mai simplă reţetă. Jeleu RĂCORITOR de vişine

E sezonul vişinelor şi, dacă v-aţi săturat de dulceaţă sau compot, puteţi încerca şi un jeleu răcoritor. Mai ales că se prepară foarte uşor. 

Aveţi nevoie de 1 kg vișine, 700 g zahăr şi 2 linguri de gelatină.

Mod de preparare:

 

Spălați vișinele și îndepărtați sâmburii. Amestecați zahărul cu gelatina. Turnați amestecul obținut în vasul cu fructe. Lăsați fructele la răcoare, pentru 12 ore.

Puneți vasul cu fructe și suc la foc mic (sau folositi o cratiţă largă, din care vişinele şi sucul să ocupe doar jumătate, căci face multă spumă). Fierbeți, amestecând periodic, timp de 3 minute. Îndepărtați spuma.

Turnați jeleul în borcane sterilizate și închideți-le cu capace. Întoarceți-le cu susul în jos și acoperiți-le cu o plapumă. Lăsați-le să se răcească timp de 12 ore.

Păstrați borcanele cu jeleu de vișine în pivniță sau subsol, scrie gds.ro

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy