Ce-i mai place lui Chirilă să cânte pe bani publici... / foto

Tudor Chirilă cu Vama la Buzău
Tudor Chirilă cu Vama la Buzău

După ce a cântat pe bani publici, la Buzău, Tudor Chirilă a transmis un mesaj.

”Aseara am cantat la festivalul Buzăul lui Marghiloman (ce public fain)”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. Cântărețul, deși a prestat pe bani publici, se pare că nu a stat să facă nici măcar o poză cu tinerii care au ajutat la organizarea concertului.

”Pacat ca nu ati facut macar o poza cu voluntarii care s au straduit sa iasă impecabil la concert”, i-a scris un tânăr la postarea despre concertul de la Buzău.

Și da, Tudor Chirilă, publicul sigur a fost fain, dar mai fain era dacă făceai tu un concert și veneau oamenii să cumpere bilete.

Iată imagini de vineri seară, din Buzău, cu Tudor Chirilă, distribuite de Oana Matache, consilier local ales pe listele PSD:

În timp ce înjură PSD-ul, Tudor Chirilă cântă la invitația primarilor din acest partid

Primăria Municipiului Buzău condusă de Constantin Toma (PSD) și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău au organizat evenimentul “Buzăul lui Marghiloman”, ”o lună întreagă cu muzică bună, filme de artă, teatru de improvizație și delicii culinare, în grădina Vilei Albatros”.

Cine a cântat în deschiderea evenimentului? Ați ghicit: Fix Tudor Chirilă cu trupa sa - Vama. 

Accesul a fost gratuit și s-a făcut respectând normele de prevenire a răspândirii Covid-19, în limita locurilor disponibile.

Nu este prima dată când Tudor Chirilă înjură anumite partide, apoi cântă pe bani publici

Tudor Chirilă și-a făcut un obicei din a înjura lideri politici, apoi să vină să cânte pe bani publici. Poate cel mai recent exemplu este de pe 3 iulie 2021 când primarul liberal al Reșiței i-a găsit un loc și îndrăgostitului de bani publici, Tudor Chirilă. Ca să nu bată prea tare la ochi, cântărețul primăriilor din toată țara a ieșit luni, 5 iulie, la rampă cu niște amenințări puerile la adresa PNL-ului (care tocmai îl plătise), ceva cu Piața Victoriei, cu manifestații, cu problemele sectorului cultural care moare pentru că nu e finanțat din bani publici și alte ipocrizii, spunea atunci Grupul de Investigații Politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel