Ce i-a spus copilul de 2 ani dispărut în Botoșani mamei sale, atunci când a fost găsit

Ce i-a spus copilul de 2 ani dispărut în Botoșani mamei sale, atunci când a fost găsit / Foto: Captură video Pro TV
Ce i-a spus copilul de 2 ani dispărut în Botoșani mamei sale, atunci când a fost găsit / Foto: Captură video Pro TV

Află în articol ce i-a spus Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani, mamei sale, atunci când a fost găsit.

Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost găsit astăzi, după ce dispăruse duminică după-amiază din comuna Tudora și a fost căutat de sute de oameni, inclusiv polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari.

VEZI ȘI: A fost găsit copilul de 2 ani dispărut în Botoșani / update

Copilul se afla împreună cu bunica sa, în vizită la o cunoștință, atunci când a reușit să iasă pe poartă neobservat și a dispărut. Astăzi micuțul și-a revăzut părinții care s-au întors din Marea Britanie atunci când au aflat că el s-a pierdut. Nu se știe exact unde s-a aflat copilul pe timpul nopții sau unde s-a adăpostit, dar cert este că atunci când și-a strâns mama în brațe el i-a spus că a mers foarte mult și că s-a speriat.

Tatăl băiatului: Mulțumesc mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

"Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Mulțumesc mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Când m-a văzut mi-a spus doar atât: "tati" și m-a luat în brațe", a spus Sahar Mahmood, tatăl băiatului, pentru Pro TV.

"Vorbăreț, a vorbit tot drumul. Vorbea că a văzut un lup, eu știu ce a văzut el prin pădure. În momentul în care a văzut că a intrat mama în ambulanţă şi i-a dat să mănânce a fost totul ok", a declarat Virgil Noru, medic SAJ Botoșani.

"Deci nu pot să descriu în cuvinte oamenii cât sunt de mari şi ce suflet au! Ne-a zis că a mers foarte mult și mi-a zis că s-a speriat. Atâta mi-a spus", a declarat Ionela Radu, mama băiatului.

Băiețelul a fost localizat luni după-amiază în zona Schitului Sihăstria Voronei, la marginea unei păduri, la aproximativ patru kilometri distanță de locul de unde plecase de lângă bunica lui. A fost găsit în timp ce se sprijinea de un copac, de un echipaj al Poliției de Frontieră, care participa la căutări. Copilul se află acum în grija medicilor de la Spitalul Județean din Botoșani, care îi monitorizează starea de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel