Cătălin Scărlătescu, moment special: Fericirea pe care am simţit-o în momentul respectiv...

Emoţii mari pentru cele trei familii care au intrat aseară, alături de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuţite, în primul battle al sezonului special. Războiul culinar a fost împărţit în două probe, iar bucătarii în tunici roşii, coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei care au câştigat această primă etapă. 

În prima probă de marţi seară, familiile au fost provocate să pună în faţa juraţilor, reporterilor şi prezentatorilor Observator preparate specifice unui picnic, demne de standardul dish-urilor Chefi la cuţite. Cu un plating pe măsură şi un gust ce a lăsat familia Observatorului fără cuvinte, trupa roşie a reuşit să câştige detaşat voturile juraţilor cu prima farfurie, cea gătită de chef Cătălin Scărlătescu dar nu a convins cu cel de-al doilea preparat.

Cu toate acestea, având în vedere că echipa mov şi echipa galbenă au depăşit timpul alocat gătitului, regulamentul a impus ca fiecare dintre cele două să ofere câte un vot echipei roşii. În cele din urmă, bucătarii în tunici roşii au fost cei care au adunat cele mai multe puncte şi s-au calificat în duelul eliminatoriu în formaţie completă, cu toţi cei partu membri ai familiei Binh.

La polul opus, echipele chefilor Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au renunţat la câte doi concurenţi şi au pornit într-o ultimă luptă, în minoritate. Proba duelului a impus un ingredient gătit în mod diferit, în două preparate distincte. În vreme ce una dintre farfurii a respectat zona gastronomiei tradiţional româneşti, cea de-a doua a fost o semnătură culinară a fiecărei familii. De data aceasta chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au fost cei care au avut un cuvânt de spus.

Finalul serii a strălucit în culoarea roşie, iar echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, familia Binh, este prima echipă care se califică automat în finala sezonului special Chefi la cuţite, acolo unde va înfrunta alte două familii talentate în cursa pentru titlu şi premiul de 10.000 de Euro. "Fericirea pe care am simţit-o în momentul respectiv a fost una de finală, zici că am câştigat sezonul. Andrei, cel mic, a fost sufletul echipei, s-a implicat foarte, foarte mult. Sper ca în finală să îi mai iau în braţe din nou, cu acelaşi motiv- victoria", a spus juratul echipei roşii, mândru.

Săptămâna viitoare, marţi, de la 20:00, sezonul familiilor continuă cu cea de-a doua confruntare pe echipe, atunci când alte trei familii se vor lupta în preparate delicioase, în bucătăria celui mai iubit show culinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel