Cătălin Predoiu: Victor Ponta este un non-model

Invitat la emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, Cătălin Predoiu a declarat că premierul Victor Ponta este un non-model.

"Refuz să cred că toată generaţia noastră, decreţeii, seamănă cu domnul Ponta care s-a construit într-un non-model prin minciuna pe care a practicat-o în politică şi prin superficialitatea pe care o practică în administraţie. Nu e singur, e sprijinit acolo. Şi asta cred că e lupta pe care trebuie să o dăm. Nu e doar o luptă a generaţiilor, e o luptă a opţiunilor între un tip de Românie construită în ultimii 25 de ani şi alt tip", a spus Predoiu.

Cătălin Predoiu a vorbit și  despre schimbarea prin care trece România: "Cred că miza următorilor ani e organizarea unei altfel de Românii".

Citește și: Cătălin Predoiu, vizită discretă în SUA

"Domnul Ponta ne-a indus tema ultimilor 10 ani. Eu aş induce tema ultimilor 25 de ani. Sunt ultimi 25 de ani în care, din păcate scenariile au fost mai abundente decât o realitate benefică pentru noi. Nu cred că trebuie să mergem în zona scenariilor. Cred că, în acest moment, trebuie să ne concentrăm pe organizarea unei campanii care să aducă succesul ACL, un succes de care eu îmi leg foarte mari speranţe în legătură cu problemele românilor. Până la urmă, orice succes electoral dacă nu e materializat într-un rezultat palpabil pentru cetăţeni rămâne un joc între politicieni", a spus Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel