Cătălin Predoiu, replică lui Adrian Năstase pentru acuzația de plagiat

Cătălin Predoiu, care își dispută candidatura pentru Președinție în ACL cu Klaus Iohannis, răspunde acuzației de plagiat, lansată de fostul premier, Adrian Năstase.

"Am spus adesea că vreau "schimbarea la faţă în bine a României". Adrian Năstase mă acuză de plagiat (sic!) pe motiv că în 1992 FDSN spunea că "schimbă la faţă România". Las la o parte că juridic e o aberaţie, las la o parte că am văzut cum au schimbat ei România (probabil de aceea nu au spus şi cum anume urmau să o schimbe), dar îi spun atât lui Năstase: nu-l voi acuza de plagiat dacă îmi va repeta vorbele: "Justiţia să fie independentă, premierii corupţi trebuie pedepsiți!" ori de câte ori va scrie pe blog", a scris, duminică, pe pagina sa de socializare, Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte al PDL și contracandidat al lui Klaus Iohannis în competiția internă din ACL pentru desemnarea prezidențiabilului Alianței.

Citește și Adrian Năstase îl acuză pe Cătălin Predoiu de plagiat

Replica liderului democrat-liberal survine la o zi după ce,  într-o postare pe blogul personal, Adrian Năstase l-a acuzat că plagiază sloganul sub care candidează la prezidențiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel